Maanomistajain Liitto uudisti logonsa

Maanomistajainliitto_logo2

Maanomistajain Liitto on saanut uuden logon. Liiton aikaisempi logo oli käytössä 1960-luvulta alkaen.

– Nyt, kun vietämme 75-vuotisjuhlavuotta, oli luontevaa uudistaa ilmettämme, liiton puheenjohtaja Henrik Creutz kertoo.

Uudistuksesta vastasi viestintä- ja suunnittelutoimisto Creative Peak, joka järjesti sisäisen kilpailun, jonka perusteella Maanomistajain Liiton hallitus valitsi mieluisensa vaihtoehdon.

– Mielestämme uusi logo viestii hienosti liittomme toimintaa ja jäsenistöä, Henrik Creutz toteaa.

Logon suunnittelija Milla Kaukiainen kertoo, että uudesta logosta haluttiin helposti tunnistettava, monikäyttöinen ja aikaa kestävä kokonaisuus.

– Siitä on löydettävissä metsän, pellon ja rakennuksen elementit, jotka kuvaavat liiton toimintaa ja jäsenistöä.

Viestintä- ja suunnittelutoimisto Creative Peak vastaa myös jäsenlehtemme Maanomistajan ulkoasusta.

Comments are closed.