Tervetuloa mukaan kevään ja kesän tapahtumiin!

tapahtumat18

Kevättapahtuma ja -vuosikokous ti 10.4.2018 Sauvalan kartanossa Janakkalassa

10.00 Kahvi

10.30 Avoimet ovet Maanomistajain Liiton jäsentiloilla 26.5.

– Käytännön vinkkejä tapahtuman järjestäjille, mitä apua Liitolta, ideoiden vaihtoa

– Toiminnanjohtaja Tuija Nummela, osallistujat

12.00 Lounas

13.00 Maanomistajain Liiton vuosikokous / Årsmötet

14.00 Sauvalan kartanon esittely, Heikki Sauvala

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään ti 3.4. toimisto@maanomistajainliitto.fi tai puhelimitse 045 221 5151 toiminnanjohtaja Tuija Nummela

Tapahtuma on jäsenille maksuton, muille osallistumismaksu 30€.

Avoimet ovet lauantaina 26.5. klo 10–16

Kaikki Maanomistajain Liiton jäsentilat kutsutaan mukaan järjestämään avoimien ovien tapahtuma lauantaina 26.5.

Ilmoittautuminen tapahtuu kotisivujen sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä Liiton toimistoon puhelimitse 045 221 5151 tai toimisto@maanomistajainliitto.fi  viimeistään 4.4.

Regional Forum for the Future of Agriculture 13.6. Ritarihuoneella Helsingissä

Maanomistajain Liitto järjestää yhdessä ELO:n (European Landowners’ Organization) kanssa korkeatasoisen maa- ja metsätalouden mahdollisuuksiin keskittyvän seminaarin.

Laita päivä kalenteriin ja tule kuulemaan ja keskustelemaan tulevaisuudesta: teemoina ruoka, ilmasto ja luonnonvarojen kestävä käyttö.

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä. Pääpuhujana on maatalousministeri Jari Leppä.

Comments are closed.