Töihin Brysselin sydämeen? – ELO etsii työntekijää

Kattojärjestömme ELO (European Landowners’ Organization) etsii työntekijää, joka tukisi järjestöä sen metsäaiheisessa vaikuttamistyössä, politiikassa ja projekteissa.

Me Maanomistajain Liitolla uskomme, että EU:hun olisi tärkeää saada lisää suomalaisia työntekijöitä, jotka tuovat maamme etua esille aina politiikan valmisteluvaiheesta asti. EU-pesti ELO:lla voi siis olla paitsi hieno henkilökohtainen mahdollisuus, myös tilaisuus tukea suomalaista metsäpolitiikkaa.

Tehtävään kuuluu muun muassa sidosryhmäyhteistyötä, EU:n metsäpolitiikan seuraamista, tiedonkeruuta ja raportointia, ELO:n EU:n metsäpolitiikkaan liittyvien kantojen muotoilua, EU:n instituutioiden kanssa vuorovaikuttamista sekä ELO:n edustamista eri tilaisuuksissa.

ELO hakee tehtävään henkilöä, jolla on vähintään kandidaatintutkinto luonnotieteistä, kuten esimerkiksi metsäalalta, ekologiasta tai biologiasta. Englannin kielitaidon toivotaan olevan erinomainen niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin ja ymmärrys EU:n instituutioiden toiminnasta sekä politiikan muodostamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävä on viiden kuukauden täysipäiväinen määräaikaisuus, jolle voi olla mahdollista saada jatkoa.

ELO on arvostettu, kansallisten etujärjestöjen itsenäinen ja taloudellista voittoa tavoittelematon pääorganisaatio, ja se edustaa yhteensä miljoonia maanomistajia kaikista EU:n jäsenmaista. Suomen Maanomistajain Liiton jäsenet ovat automaattisesti myös ELO:n jäseniä.

ELO:n tehtäviin kuuluu varmistaa maaseudun säilyminen elinvoimaisena ja miellyttävänä, yksityisomistuksen puolustaminen ja yksityisten maanomistajien oikeuksien ajaminen.  ELO vaikuttaa vahvasti EU-instituutioiden kautta.

ELO:n Brysselissä sijaitsevalla pääkonttorilla työskentely tarjoaa  mahdollisuuden tehdä töitä dynaamisessa kulttuurissa aivan EU:n sydämessä.

ELO toivoo tulevan työntekijän aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian, joten hakea kannattaa heti.

Toivomme kiinnostuneiden olevan yhteydessä toiminnanjohtajaamme Kimmo Collanderiin (045 221 5151, kimmo.collander@maanomistajainliitto.fi), jonka kautta on mahdollista saada hakuohjeet ja lisätietoja tehtävästä.

Edellinen artikkeli
Vuosikokous keräsi suuren määrän maanomistajia Kosken kartanolle – Katseet kohti EU-vaaleja
Seuraava artikkeli
Vaikuta verkkoyhtiösi suunnitelmiin!