Oletko sinä Maanomistajain liiton uusi järjestösihteeri?

Maanomistajainliitto - logo

Etsimme Maanomistajain liitolle järjestösihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Järjestösihteerinä tehtävänäsi ovat yleiset toimistotehtävät mukaan lukien taloushallinto, jäsenrekisterin hoito ja yhteydenpito jäsenistöön. Tehtäviisi kuuluu myös matkojen, kokousten ja tilaisuuksien käytännön järjestelyt sekä projektien hallinta. Osallistut järjestön viestinnän tekemiseen sosiaalisessa ja printtimediassa ja toimit kokouksissa sihteerinä. Raportoit liiton pääsihteerille.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempaa työkokemusta monipuolisista toimistotehtävistä, hyvät viestintä- ja asiakaspalvelutaidot ja mielellään kokemusta järjestössä työskentelystä. Työssä tarvitaan hyvää suomen kieltä, ja ruotsin kielen taito lasketaan merkittäväksi eduksi. Hallitset tärkeimmät viestintäkanavat ja tietojärjestelmien käytön.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työskentelytapoihin sekä kehittää järjestön toimintaa. Työajaksi voimme sopia joko osa- tai kokoaikaisuuden. Toimitilamme ovat Helsingin keskustassa. Voit myös tehdä pääosan työstä etänä.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan tarvittaessa jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluettelo tulee lähettää 5.9.2023 mennessä sähköpostitse toimisto@maanomistajainliitto.fi
Lisätietoja antaa pääsihteeri Kimmo Collander, puh. 045 221 5151.

Edellinen artikkeli
Lausunto asetusluonnokseen hämärämetsästyksestä ja merihanhien saaliskiintiöstä
Seuraava artikkeli
Gösta Serlachiuksen hanke: Uusi virtavesi Laukaaseen